Over ons

Over ons

CPFxl.bv is een full service grafisch bedrijf dat al 22 jaar actief klanten ontzorgt op gebied van ontwerp, druk- en printwerk en IT oplossingen.

We  werken met een professioneel team van vakmensen. Met 2 locaties vanuit Landgraaf verzorgen wij een groot scala aan grafische producties aan bedrijfsleven, scholen, zorginstellingen, overheid, gemeenten en pensioenfondsen. Door innovatieve ICT oplossingen en ons moderne machinepark kunnen wij snel, goed en accuraat onze producties voor u verzorgen.

ISO Certificeringen

Met trots kunnen wij meedelen dat we sinds 16 december 2021 ISO 27001 gecertificeerd zijn. Momenteel werken wij ook aan deze aanvullende ISO certificeringen, ISO 9001 en ISO 14001.

Hieruit blijkt hoe wij omgaan met kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging. Zo borgen wij de kwaliteit naar onze klanten.

web2print

Tevens zijn wij volledig gespecialiseerd in web2print oplossingen voor klanten die flexibiliteit, gemak en overzicht willen. Hiervoor maken wij een portal volledig op maat naar wens van de klant. Waarbij alle producties, drukwerk, templates en voorraadbeheer, beeldbank e.d. worden geïntegreerd in een portal.

ONLYPRINT

Tot slot produceren wij voor onze 3 webshops in Nederland, België en Duitsland printproducties voor meer dan 15.000 klanten die online hun printwerk bestellen. Bestellingen voor 15.00 worden de zelfde dag nog verzonden. Op de sites hebben wij ons laten accrediteren door Trusted Shops. Zij hebben de sites gecontroleerd en geven de klant het vertrouwen tevens beheren zij de reviews die op de site worden geregistreerd.

CPFxl is de juiste partner als het gaat om ontzorgen, hebben wij uw interesse gewekt informeer naar onze mogelijkheden.

0
jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 mil
geprinte vellen
0
Koffies per dag

Heeft u interesse om met
ons samen te werken?