Over ons

Over ons

CPFxl.bv is een full service grafisch bedrijf dat al 25 jaar actief klanten ontzorgt op gebied van ontwerp, druk- en printwerk en IT oplossingen.

We  werken met een professioneel team van vakmensen. Met 2 locaties vanuit Landgraaf verzorgen wij een groot scala aan grafische producties aan bedrijfsleven, scholen, zorginstellingen, overheid, gemeenten en pensioenfondsen. Door innovatieve ICT oplossingen en ons moderne machinepark kunnen wij snel, goed en accuraat onze producties voor u verzorgen.

ISO Certificeringen

Met trots kunnen wij meedelen dat we sinds 14 december 2023 ISO 14001 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we nu alle drie ISO certificeringen hebben. ISO 27001 is na de audit van 9 november 2023 weer verlengd en ISO 9001 hebben we afgelopen jaar in juli gehaald.

Hieruit blijkt hoe wij omgaan met kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging. Zo borgen wij de kwaliteit naar onze klanten.

CPFXL is ISO 27001, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

web2print

Tevens zijn wij volledig gespecialiseerd in web2print oplossingen voor klanten die flexibiliteit, gemak en overzicht willen. Hiervoor maken wij een portal volledig op maat naar wens van de klant. Waarbij alle producties, drukwerk, templates en voorraadbeheer, beeldbank e.d. worden geïntegreerd in een portal.

ONLYPRINT

Tot slot produceren wij voor onze 3 webshops in Nederland, België en Duitsland printproducties voor meer dan 22.000 klanten die online hun printwerk bestellen. Bestellingen worden binnen 2 a 3 werkdagen verzonden. 

Trustedshops beheert de reviews die de klanten geven over hun bevindingen
We mogen met trots doorgeven dat we een gemiddelde 4,88 van 5 hebben. Hier zijn we uiteraard heel blij mee.

CPFxl is de juiste partner als het gaat om ontzorgen, hebben wij uw interesse gewekt informeer naar onze mogelijkheden.

0
jarenlange ervaring
0 +
Gelukkige klanten
0 mil
geprinte vellen
0
Koffies per dag

Heeft u interesse om met
ons samen te werken?